Fartbump

På denne side finder du et stort sortiment af fartbump, som kan benyttes på veje og pladser, hvor du ønsker at regulere hastigheden. Det er med til at skabe opmærksomhed for bilisten samtidig med, at det skaber sikkerhed for andre trafikanter.

Vores sortiment består af blandt andet af prisvenlige fartbump af genbrugsplast i forskellige størrelser og farver. Uanset om det er til en parkeringsplads, villavej eller andet, tør vi godt garantere, at du finder et fartbump, som passer til lige netop dit formål. 

Udforsk siden her, og find lige netop det vejbump, som passer til dit formål. For at se de præcise priser og størrelser, kan du klikke på de individuelle produkter.

12 vare(r)
12 vare(r)

Regulér bilistens hastighed med fartbump

Fartbump sikrer, at biler ikke kører for stærkt på særlige veje. Vores sortiment består af mange længder lige fra 2,5 meter til 5 meter. Du kan desuden købe enkeltdele, som kan sættes sammen, så du selv kan bestemme længden. Med en start-del, center-del og slut-del kan du let samle et fartbump med god funktionalitet og høj kvalitet. Du finder desuden et mobilt rullebump på 3 meter i vores sortiment. Fælles for alle fartbump er, at de skaber sikre rammer for alle trafikanter – kørende såvel som gående.

Vores fartbump er naturligvis testet og godkendt af vejdirektoratet og det danske politi. Hvis du søger andet afmærkningsudstyr, har vi et stort udvalg af pullerter og trafikspejle, som du kan bruge for at øge trafiksikkerheden lokalt. 

Fartbump i høj kvalitet

Vores fartbump er lavet af PCV genbrugsplast. Det betyder, at du kan returnere vej- og fartbumpet til genbrug. De har en skridsikker og slidstærk overflade, som er gennemfarvet, så farven ikke bliver slidt af under brug. Vores fart- og vejbump er lette at samle, montere og afmontere.

Hos AVS Vejsikring går højt op i kvalitet. Det afspejler sig i vores sortiment. Vores sikre fartbump til går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi stræber efter at skabe de bedste og mest sikre rammer for trafikanter, så farlige situationer og sammenstød kan undgås. Med vores fartbump er du sikret slidstærkt materiale i høj kvalitet med en lang levetid.

AVS vejsikring – kompetent rådgivning

Har du spørgsmål angående vores sortiment og vejsikringsløsninger? Så står vi altid klar med professionel rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os gennem vores kundeservice på telefon (+45) 70 44 43 91 eller på mail mail@avs-vejsikring.dk. Vi bestræber os altid efter at yde en god service og imødekomme vores kunders ønsker og behov.