Afspærringsmateriel

Når du skal lave vejarbejde, eller på anden måde arbejde i et trafikeret offentligt rum, er det vigtigt med den helt rigtige afspærring. Vi har, hos AVS Vejsikring A/S, alt, hvad der går under kategorien afspærringsmateriel til køb eller udlejning. Vores mangeårige erfaring har givet os et overblik over specifikke afspærringsopgaver, hvilket betyder, at vi er rutinerede i den helt rette afspærring. Derfor kan du trygt gå på arbejde, når du er beskyttet af vores afspærringsmateriel.

 

Her på siden finder du blandt andet:

 

Sikker hverdag

Det er ikke nok, at man som entreprenør er beskyttet bag en uigennemtrængeligt mur. Vores afspærringsmateriel skaber en sikker ramme, både for trafikanterne og entreprenørerne. På denne måde undgår man både ærgerlige småulykker og helt store sammenstød. For eksempel kan noget så simpelt som en fartmåler eller fartbump afværge farlige situationer.

 

Pris- og kvalitetsgaranti

Hos AVS Vejsikring A/S vægter det højt, at kunne levere det bedste og sikreste afspærringsmateriel til en konkurrencedygtig pris. Derfor vil vi, alt efter jeres ønsker, gerne levere en samlet pakke med materiel, således at kvaliteten af vores service bliver endnu bedre. Vores samlede services inkluderer alt lige fra planlægning til opsætning og nedtagning. På denne måde er du, som kunde hos AVS Vejsikring A/S, altid sikret den bedste afspærringsløsning.

 

Har du brug for professionel afspærringshjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning til køb eller leje af afspærringsmateriel. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe dig med dit næste afspærringsprojekt på tlf. 70 20 20 94 og E-mail: mail@avs-vejsikring.dk.