Afspærringshegn

Hvis du stiller store krav til dit afspærringshegn ved vejarbejde eller andre arbejdspladser, så har vi hos AVS Vejsikring A/S det, du søger. På vores webshop med afspærringsmateriel finder du et bredt sortiment af afspærringshegn i plast samt kravlegård i stål eller plast. Hegnene fås enten med sort/gul-refleks eller rød/hvid-refleks, som gør, at de kan ses i mørket, hvilket er en fordel for både vejarbejdere, entreprenører og trafikanter.

Du har også mulighed for at vælge hegn med logoplade, så man kan se, at det er din virksomhed, der arbejder på det pågældende område, eller hvis du ønsker, at et særligt budskab skal fremstå. Når det kommer til sikkerhed, er det vigtigt ikke at gå på kompromis. Se vores testede og godkendte hegn, så du kan gøre trafikken og arbejdet sikkert for alle. Du har både mulighed for at købe og leje vores udstyr og materiel, alt efter hvad du har behov for.

7 vare(r)
7 vare(r)

Find hegn og kravlegård til afspærring her

Når det kommer til vejarbejde eller arbejde i et trafikeret offentligt rum, er det vigtigt, at man sikrer det optimale arbejdsmiljø og sikkerhed, for at trafikken kan glide så godt som muligt, og man har gjort det sikkert for de arbejdende. Her kan den rette form for afspærring være løsningen, hvor vi har forskellige typer af afspærringshegn til formålet.

Det er derfor vigtigt, at du læser grundigt på de enkelte hegntyper, så du er sikker på, hvad du får med. Vi har bl.a. afspærringshegn i forskellige materialer som plast og metal samt nogle, der kommer med eller uden fod. Men fælles for alle vores hegntyper er, at hvis du stiller ekstreme krav til robusthed og holdbarhed, så vil de uden tvivl indfri dine kriterier.

Søger du derimod en kravlegård til at beskytte dit manhole, har vi også det i plast og metal. Med en kravlegård beskytter du både den arbejdende i fx kloakken samt andre fra at falde ned i et ubeskyttet hul. Vores kravlegårde består af 4 elementer og kan fås i flere størrelser som 1000x1000, 1330x1035, 1500x1500 og 2000x2000 mm.

Skab sikre rammer med AVS Vejsikring A/S 

Vores afspærringsmateriel skaber en sikker ramme for både trafikanterne og entreprenørerne, så vi derved undgår ærgerlige ulykker eller større sammenstød. Foruden vores afspærringshegn og kravlegårde har vi også solide produktsortimenter med afspærringsmateriel i form af byggeplads- og publikumshegn, plastværn samt cylindere, toppe og tilbehør.

Har du spørgsmål til vores ovenstående sortiment, eller ønsker du at vide mere om nogle af vores øvrige vejsikringsløsninger? Så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os via vores kundeservice. Det kan du gøre enten via tlf. 70 44 43 94 eller vores mail mail@avs-vejsikring.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden angående din henvendelse. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Ønsker du at komme i kontakt med os udenfor vores normale åbningstid, så har vi også en vagttelefon klar via samme nummer. Her ringer du bare og følger anvisningen. Med AVS Vejsikring A/S som din partner, kan vi skabe rammerne for en sikker trafik – dag og nat.