Kørepladeramper til flere formål

Skal din arbejdsplads have nedgravet kabler eller lignende i en periode, behøver trafikken ikke at gå i stå. En kørerampe kan redde det meste trafik, så der ingen forstyrrelser skabes imens arbejdet er i gang. Kørepladeramper bruges oftest, når der skal laves udgravninger i mindre grad, og der er behov for en løsning, hvor der fortsat skal kunne køres på området trods udgravning – uanset køretøj.

Se vores udvalg af kørepladeramper i dag, og bliv klogere på, om det er en god løsning til jeres behov. Vi har forskellige plader i flere størrelser - naturligvis til skarpe priser.

3 vare(r)
3 vare(r)

Kørepladeramper med støjreducerende effekt

Du har sikkert prøvet at køre over en kørepladerampe, hvor det både buldrede og bamlede. Dette skaber en masse støj, som sagtens kan undgås, hvis de rette plader af det rette materiale købes. Af denne grund producerer vi hos Ramudden Vejsikring kørepladeramper, som hovedsageligt er lavet af gummi, men med stål som base. Gummien skaber en støjreducerende effekt, så larm og brag undgås bedst muligt samtidig med, at køreramperne fortsat er stabile og langtidsholdbare. Køreramper af gummi er vandafvisende og skridsikre, og selv på glatte morgener er de dermed også køresikre.

Med vores kørepladeramper kan I opnå klaprefri kørsel i området og dermed ingen gener. De kommer med reflekterende markeringer, så rampen er synlig for alle trafikanter. Gå på udkig i vores udvalg i dag og se, om en rampe kan skabe glæde hos jer.

Vejsikringsløsninger til dem, der har behovet

Hos Ramudden Vejsikring er vi specialister i udstyr til sikker trafik, og det vil vi blive ved med at være. Vi har mange års erfaring inden for området, og vi har specialiseret os i alle former for udstyr, der kan højne trafiksikkerheden, så den kan blive tryggere at færdes i. Derfor finder du alverdens udstyr inden for sikkerhedsløsninger, som eksempelvis byggeplads- og publikumshegn til festivaler og koncerter, gangbroer til byggeprojekter samt skilteafdækning i tilfælde af, at et skilt ikke skal gøre sig gældende i en bestemt periode.

Vi skal passe på hinanden, og derfor tilbyder vi hos Ramudden Vejsikring mange gode løsninger til både trafik og sikkerhed. Vores nøgleord er ansvar, sikkerhed og løsninger, og dette er også, hvad vores produktsortiment afspejler.

Kontakt os på Ramudden-vejsikring.dk for mere information

Har du spørgsmål til vores produkter, eller har du brug for mere information i forhold til vores produktsortiment, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne på vej, så du kan finde de bedste sikkerhedsløsninger, og ønsker dig udelukkende en god oplevelse, når du handler hos os. Vi sætter en dyd i at hjælpe dig og sætter god tid af til vejledning, så du kan føle dig tryg. Skriv os en mail på mail@ramudden-vejsikring.dk eller ring til os på tlf. 70 44 43 91. Vi glæder os til at høre fra dig!