Bullitt Advanced 121 cm Gul 48 LED

Varenummer: 40201121
5.999,00 kr
(ekskl. moms)
Har du spørgsmål til produktet?
Produktbeskrivelse

Bullitt Advance lygtebron er ideel til brugere, der ønsker mere fra deres lysudstyr end den gennemsnitlige bruger. Den udnytter den nyeste teknologi, og en af ​​de mest intelligente systemer til rådighed. Bullitt Advanced lygtebroen er proppet med funktioner som ECE R65 failmodul afsløring og avancerede plug & play opgradering for blot at nævne et par stykker ...

Modul fejldetektionssystem - on-board-controller kontrollerer løbende, at lyspanelet fungerer korrekt ved at give et konstant positivt signal, medmindre der er et problem med bestemte moduler.

Avanceret Plug & Play - controlleren om bord er i stand til kraftoverførsel / styre et vilkårligt antal moduler. Moduler kan tilføjes til kredsløbet ved blot at tilslutte dem i. Uden ekstra controllere er nødvendige.

Bullitt Grundlæggende vs Avanceret - Hvad er forskellen?

Selv om Bullitt Basic og Advanced modeller ligner det er, hvor ligheden ender. Linserne er de samme, men de interne kontroller er helt anderledes. Kontakt venligst Redtronic ™ for yderligere detaljer.

 

Godkendelser:

ECE R65: Klasse I (Amber)

ECE R65: Klasse II (blå)

EMC

 

 

Spændingsområde: 11 - 30 volt

LED: Osram

Længder Ledige: Fra 55cm til 204mm +

IP Rating: IP54 (eksternt) IP67 (intern)

Garanti: 5 År

Aerodynamisk modstand: 58,55 MPG

Standard Egenskaber: Mønster vælger, dim facilitet & synkronisering

Yderligere muligheder: Multi farve, gyde lys, forreste oversvømmelser, bageste arbejde lamper, forreste take-downs, bageste røde, for / bag split, belyst center, stop hale indikatorer, trafik direktør

 

Lightbar fastgørelsesmetoder

Vind Tunnel Test (CFD simulering) - Sammenligning alle lightbars

 

 

Yderligere information
Varenummer40201121