Færdselstavler

Advarselstavler, vigepligtstavler, oplysningstavler og forbudstavler er alle eksempler på hjælpemidler, der er uundværlige i de danske vejsystemer. For at trafikken kan ledes gnidningsfrit, er det nødvendigt med tydelige vejskilte til at skabe overblik. Skiltene skal dirigere trafikken i rigtige retninger, mindske fejl og forhindre farlige situationer. Trafikskiltene er derfor med til at muliggøre, at alle kan færdes trygt i trafikken og komme sikkert rundt.

Hos AVS Vejsikring finder du et stort udvalg af CE-mærkede færdselstavler og færdselsskilte i god kvalitet. Vejskiltene efterlever de krav, der stilles indenfor området i Danmark. Nedenfor kan du se vores oversigt over færdselstavler og færdselsskilte. Tavlerne finder du i forskellige størrelser og fås med særlige reflekstyper, så du kan føle dig sikker på vejene uanset om du er gående, cykellist eller billist. Udforsk udvalget i dag og opdatér sikkerhedssituationerne nær dig!

Færdselstavlernes vigtige funktioner

Der findes et hav af forskellige færdselstavler og skilte, og derfor kan det være lidt en jungle at finde rundt i. Adfærdstavler er hovedsageligt til at advare trafikanter, så farlige situationer undgås. Påbudstavlerne oplyser om særlige påbud, forbudstavler angiver forbud og vigepligtstavlerne fortæller, hvem der skal holde tilbage for hvem. Fælles for alle færdselsskiltene er dog, at de er med til at oplyse dig, når du bør være særligt opmærksom.

Der er derfor mange gode grunde til at opstille og montere skiltene, hvis der ønskes en højere sikkerhed. Dette kan eksempelvis være på arbejdspladsen, hvor de kan være med til at specificere reglerne. En sikker arbejdsplads er alfa og omega for god trivsel, og overvejer du derfor yderligere sikkerhedsforanstaltninger, kan færdselstavler være et skridt på vejen.

På udkig efter vejskilte eller andre hjælpemidler?

Hos AVS vejsikring er det ikke blot færdselstavler og færdselsskilte, der er blandt vores udvalg. Hos os finder du blandt andet også afspærringsmaterialer, der kan være særligt anvendeligt under f.eks. vejarbejde. Se også vores sortiment indenfor lyssignaler, der ligeledes kan være med til at højne sikkerheden i området og omkring dig. Hvis der allerede har tjek på sikkerheden, kan du også gå ind og se vores materialer indenfor byudstyr generelt. Her er det muligt at købe borde og bænke, affaldsbeholdere, cykelstativer, plantekasser og meget andet, der hører sig hjemme i byområder eller på arbejdspladsen. Tá et kig og udforsk vores udvalg i dag!

Hvad AVS vejsikring kan tilbyde

Har du besluttet dig for at færdselstavlerne skal forøge sikkerheden på din arbejdsplads eller på vejene omkring dig? Så hjælper vi dig gerne på vej. AVS vejsikring tilbyder både levering og montering, og laver også gerne de nødvendige analyser samt undersøgelser, der går forud for opsætningen. Dette inkluderer blandt andet betydningen af placeringen af skiltene samt rådgivning til dig i valget af de rette færdselsskilte. Du skal derfor være mere end velkommen til at kontakte os og få gode råd. Vi besvarer alle spørgsmål, store som små, og du kan sende dine spørgsmål ind via vores mail mail@avs-vejsikring.dk eller ved at give os et kald på tlf. 70 44 43 94. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og vi vender da tilbage hurtigst muligt.