Forbudstavler

På denne side finder du AVS Vejsikring A/S’ sortiment med forbudstavler, som – hvilket deres navn også angiver – signalerer særlige forbud i trafikken. Det kan både være ved veje, parkeringspladser og lignende områder, hvor trafikanter færdes. I vores nedenstående udvalg finder du bl.a. forbudstavler, der viser ”Højresving forbudt”, ”Vending forbudt”, ”Indkørsel forbudt” samt mange andre forbudstavler, der skal være med til at gøre trafikken bedre, sikrere og mere glidende for alle parter.

Alle af vores tavler er lavet i et højkvalitets reflekterende materiale i overensstemmelse med Vejdirektoratets bestemmelser og bekendtgørelser. Hos os er du garanteret kvalitet til lave priser, og det vil være en oplagt investering indenfor sikker trafik.

32 vare(r)
C12Vendingforbudt-20
Pris fra:
415,00 kr
C19Indkrselforbudt-20
Pris fra:
415,00 kr
C231Lastbilforbudt-20
Pris fra:
314,00 kr
C232Busforbudt-20
Pris fra:
314,00 kr
C31Totalvgt-20
Pris fra:
314,00 kr
C35Akseltryk-20
Pris fra:
314,00 kr
C36Bogietryk-20
Pris fra:
314,00 kr
C41Kretjsbredde-20
Pris fra:
314,00 kr
C42Kretjshjde-20
Pris fra:
314,00 kr
C43Kretjslngde-20
Pris fra:
314,00 kr
C51Overhalingforbudt-20
Pris fra:
314,00 kr
C59Ophrafforbud-20
Pris fra:
314,00 kr
C61Standsningforbudt-20
Pris fra:
314,00 kr
C62Parkeringforbudt-20
Pris fra:
314,00 kr
32 vare(r)

Stort sortiment af forbudstavler til trafikken

Overordnet set er en forbudstavle rund med en rød kant, hvid midte og et særligt sort symbol, der kommunikerer, hvad forbuddet er. Dog kan det i visse tilfælde ske, at forbuddet kommer i andre former, farver, eller hvis særlige forbud ophøres. Forbudstavlers visning kan præciseres, indskrænkes eller udvides med en undertavle.

Et forbud træder i kraft fra det øjeblik, trafikanten kan se skiltet og til, der er et nyt skilt om ophævelse af forbuddet. Ophævelsen vises med et tilsvarende trafikskilt i hvid med streg over piktogrammet, som du også finder i vores sortiment her på siden. I visse tilfælde gælder forbuddet kun for nogle særlige trafikanter, mens andre kan være undtaget af forbuddet på baggrund af deres køretøj, ærinde eller tidspunkt for deres færd. Det kan fx være forbud mod ridning og føring af hest, knallerter, fodgængere, motorkøretøjer, traktor motorredskaber samt andre muligheder.

I andre situationer er det ikke trafikanter, som forbuddet gælder for, men derimod en særlig handling i trafikken som indkørsel, højresving, venstresving, U-vending, overhaling, parkering osv. Uanset hvad det er for en forbudstavle, du vil investere, så kan du finde den her i vores sortiment. Vores tavler kommer i forskellige størrelser som 50, 70 og 90 cm.

Find de rette trafiktavler hos AVS Vejsikring A/S

Hos AVS Vejsikring A/S lagerfører vi et stort sortiment færdselstavler, som alle har det samme formål – at gøre trafikken sikker og mere gnidningsfri for alle. Foruden vores forbudstavler har vi også vigepligtstavler, advarselstavler samt vejvisning- og stedangivelsestavler. Men vores trafikløsninger stopper ikke der. Du finder også andre sikkerhedsløsninger til trafikken, som kan gøre færden mindre farlig for trafikanterne og ved fx vejarbejdere i form af trafikværn, afspærringsmateriel, lyssignaler mv.

Sidder du inde med spørgsmål, undren eller tvivl vedr. vores ovenstående sortiment eller nogle af vores øvrige vejsikringsløsninger? Så skal du ikke tøve med kontakte os. Vi hjælper gerne med alle typer afspærring og trafikregulering i hele Danmark. Vi kan kontaktes på tlf. 70 44 43 94 eller vores mail mail@avs-vejsikring.dk. Ønsker du at komme i kontakt med os udenfor vores normale åbningstid, så har vi også en vagttelefon til rådighed, hvis en nødsituation skulle op. Du skal blot ringe her og følge den pågældende anvisning. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden angående din henvendelse.