Om AVS Vejsikring

Om os

Vores ønske er, at du skal ankomme sikkert til din destination. Det er vores primære mål i alle vores trafikregulerende foranstaltninger og sikkerhedsløsninger, og sådan har det været siden vores grundlæggelse i 1961. Hvad end du er vejarbejder, entreprenør eller almindelig trafikant, skal vi alle kunne færdes, varsles og omdirigeres sikkert, så vi kan komme videre i trafikken og ankomme sikkert.  

Sikkerhed er nøgleordet hos AVS Vejsikring , hvor vi ønsker at være kundernes fortrukne leverandør med trafiksikkerhedsløsninger. Dette gør vi ved at gøre os umage og tage ansvar for alt, vi er en del af, og det gør sig gældende, hvor end vi befinder os i de forskellige projektfaser. Vi tilbyder en fuld service i form af produktion, udlejning og køb af trafiksikkerhedsprodukter samt planlægning og varetagelse af trafiksikkerhed i forbindelse med infrastrukturprojekter – uanset størrelse og kompleksitet. 

Garanti for regional, national og international trafiksikkerhed

I dag har vi flere afdelinger fordelt i Danmark, Tyskland, Belgien samt resten af Europa og Mellemøsten med et netværk på over 1.100 AVS-fagfolk, hvor vi alle arbejder sammen mod det samme mål: Sikkerhed for alle i trafikken. Det er med til at give en omfattende dækning af trafiksikkerhed, hvor vi altid er på stedet for dig, når du har brug for det. 

De mange lokationer og partnerskaber i Europa sikrer dig hurtig implementering af regionale, nationale og internationale trafikprojekter. Her har vi altid et tæt forhold til kunden uanset nationalitet og projekt samt fortrolighed med de lokale forhold og kendskab til de specifikke krav i de enkelte regioner. 

Vores DNA: Mission, Vision og Værdier

Mission

Vi leverer professionelle løsninger og rådgivning omkring trafik og vejsikkerhed, og skaber tryghed for trafikanter og vores kunder. 

Vision

Vi vil (og skal) være markedets fortrukne leverandør af effektive trafiksikkerhedsløsninger ved at gøre os umage i alle henseender, så vores kunder er tilfredse. 

Værdier

Vi udviser købmandskab, finder skræddersyede løsninger, tager ansvar og agerer i alle sammenhænge med målet om størst mulig sikkerhed for alle. Hvilket vi gør via vores mantra SKAL: 

Sikkerhed – Købmandskab – Ansvar – Løsninger

SKAL

Med AVS Vejsikring får én leverandør med 360° service

Hos AVS Vejsikring får du fuld service fra en enkelt kilde, hvilket sikrer dig en stærk ydeevne på vejene – hvad end det er småveje eller motorveje, tilbyder vi dig 360° service. Du kan drage stor fordel af både vores webshop og tjeneste, der spænder bredt med alt fra afspærring, tilsyn og vedligehold til trafikværn samt skilteplaner og -ansøgninger. 

Vi besidder mange årtiers erfaring og know-how indenfor branchen, så du skal være mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker professionel rådgivning eller har spørgsmål til vores projektplanlægning, trafiksikkerhedsløsninger og -services samt webshop. 

 

Ring til os på +45 70444392   Send os en mail    


AVS i Verden