Trafikværn

Vores trafikværn skaber sikkerhed

For mange er sikkerheden noget af det vigtigste, når man kører bil. Vi hjælper hos AVS Vejsikring A/S til en forbedret sikkerhed på de danske veje ved at tilbyde forskellige former for trafikværn, som f.eks. beskytter arbejdsområder. Vores trafikværn kan bruges til alt fra kort og akut vejsikring til længere varende projekter, som kræver det helt rette sikkerhedsudstyr. 

Vælg det rette værn

For at et trafikværn opnår sit fulde potentiale, er det vigtigt, at der vælges den rette type. Der findes en række områder og parametre, som man kigger på, når man skal fastlægge, hvilken type værn, man skal vælge.  Følgende punkter kan være værd at overveje, før du vælger et specifikt værn:

  • Type af vejarbejde
  • Hastighedsbegrænsninger
  • Trafikkens niveau i det enkelte område
  • Varigheden af arbejdet
  • Score i forskellige tests

Alle trafikværn testes

Da trafikværn er yderst vigtigt for menneskers sikkerhed, er det klart, at kvaliteten på værnene skal være helt i top. I Danmark godkendes trafikværn i henhold til testklassen EN1317. Trafikværnene, som er af styrkeniveauet T3, sikres efterfølgende, således at de f.eks. kan holde til påkørsel ved at måle skadeniveauet og udbøjning. Ved at vælge et produkt fra os, kan du dermed være sikker på, at kvaliteten er i top, og at forskellige testresultater danner udgangspunktet for, at vi sælger produktet. 

Mangler du et trafikværn?

Hos AVS Vejsikring A/S vægter vi sikkerhed højt, og vi er derfor altid villige til at rådgive og vejlede dig til, at du vælger det rette værn. Du kan kontakte os på telefon 70 20 20 94 eller på mail@avs-vejsikring.dk, hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig videre.
Vi har kunder i hele landet og vi hjælper gerne dig med at beskytte trafikanter og medarbejdere.